Lidt af far - Frederik Lindhardt

Lidt af far

By Frederik Lindhardt

  • Release Date: 2017-05-02
  • Genre: Health & Fitness
Our rating: 5/5 stars

Score: (From 0 Ratings)

Read Lidt af far by Frederik Lindhardt book description and reviews

Lidt af far Frederik Lindhardt ebook - epub

Da tidligere biskop Jan Lindhardt i foråret 2012 fik konstateret Alzheimers indvarslede det store forandringer for hele familien. Efter at have levet et meget aktivt og udadvendt liv i berøring med mange mennesker ofte om livets store spørgsmål, måtte Lindhardt indse, at hans verden blev indsnævret. Det blev efterhånden svært at skelne mellem stort og småt, op og ned. Verden var simpelthen ved at falde fra hinanden. Han var ved at falde fra hinanden. I denne nye, lille verden skulle Lindhardts nærmeste familie finde ud af, hvordan de skulle udfylde og leve med rollen som pårørende. 

Lidt af far er Jan Lindhardts yngste søn Frederiks fortælling om livet sammen med sin syge far. Den handler om sorgen, frustrationerne og håbløsheden. Om minderne, humoren, nærheden og kærligheden. Den handler om, hvad Alzheimers gør ved mennesker. Men først og fremmest handler den om en far og en søn.

tags: Lidt af far by Frederik Lindhardt eBOOK; Lidt af far ePUB; Lidt af far Audiobook; Frederik Lindhardt; Health & Fitness books.

User Comments